Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VON RESORT GOLDEN COAST

Descriere

Descriere HOTEL VONRESORT GOLDEN COAST:
Hotelul a fost deschis in anul 2002 si a fost complet renovat in 2013. Are o suprafata totala de 50.000 mp si dispune de 404 camere repartizate pe 6 etaje.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL VONRESORT GOLDEN COAST:
Hotelul este situat pe malul marii, in localitatea Colakli, la 55 km de aeroportul din Antalya. Orasul Side se afla la 12 km distanta.
Plaja:
Plaja hotelului este cu nisip si intrare lina in apa. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere:
Camerele hotelului au suprafata intre 24 si 65 mp si sunt dotate cu: telefon, seif, minibar, internet wi-fi, aer conditionat, baie cu dus sau cada, halat de baie, uscator de par, mocheta sau parchet, balcon.
Facilitati generale HOTEL VONRESORT GOLDEN COAST:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 6 restaurante a la carte, 5 baruri, discoteca, patiserie, 2 piscine exterioare, aquapark cu tobogane pentru adulti si copii, piscina interioara pentru adulti si piscina interioara pentru copii, centru SPA, sauna, hammam, centru fitness, aerobic, wi-fi in lobby, discoteca, programe de animatie, tenis de masa, darts, volei si fotbal pe plaja.
Servicii cu plata: restaurantele a la carte, terenurile de tenis cu nocturna si echipamente, biliard, bowling, rent-a-bike, rent-a-car, internet cafe, jocuri video, sporturile pe apa (navigatie, surfing, sporturi motorizate), tratamente in zona spa, masaj, doctor, magazine, inghetata ambalata.
Facilitati copii HOTEL VONRESORT GOLDEN COAST:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscina interioara si piscina exterioara pentru copii, aquapark, meniu pentru copii in restaurantul principal, teren de joaca, miniclub, junior club, sala de jocuri.
Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- animalele de companie nu sunt permise;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www.vonresort.com

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.