Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oltenia

   Baile Govora, Romania


Descriere

Hotelul este situat In centrul statiunii.

Descriere camere:
114 camere clasificate la 2** ( 2 paturi individuale, televizor, baie cu dus) si 48 camere clasificate la 3*** (pat matrimonial sau 2 paturi, televizor, frigider, aer conditionat, baie cu dus).
Descriere facilitati:
Tratament: se trateaza afectiuni ale cailor respiratorii, afectiuni ORL, afectiuni reumatismale si celor asociate. Apele minerale folosite in tratamente sunt clorurosodice sulfuroase si clorurosodice iodurate. Alte servicii de refacere si tratament: fizioterapia, impachetari cu namol sapropelic de la Ocnele Mari, sauna, dus subacval. Proceduri: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie, electroterapie, buvete. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat ( adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Locatie:
Statiunea este situata la o altitudine de 360 m,in nord-estul Olteniei, pe valea raului Hinta, la 20 km de Ramnicu Valcea. Este recunoscuta pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf (pentru cure externe) si cele hipotonice bogate in magneziu, calciu, putin sulf (pentru cure interne) cunoscute si utilizate inca din 1866, iar Namolul mineral este extras din localitate si namolul sapropelic fosil este adus de la Ocnele Mari.
Servicii masa:
- se asigura in unitatile Restaurant Oltenia ** si Restaurant - Pensiune Oltenia **.
Facilitati copii:
Facilitati copii: 1 copil sub 5 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar; 1 copil cu varsta cuprinsa intre 5-12 ani neimpliniti va achita 50% din contravaloarea micului dejun, fara pat suplimentar; copii peste 12 ani sunt considerati persoane adulte si se taxeaza ca atare.
Facilitati evenimente:
Sala conferinta cu o capacitate de 100 locuri

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.