Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat pe drumul national DN 12, la 63 km de Brasov si 37 km de Miercurea Ciuc.

Descriere facilitati:
Tratament: sala de gimnastica, kinetoterapie (pentru fitness si wellness), sauna, masaj, jacuzzi (cu plante, cristale, sare sau arome), salina, bai galvanice, electroterapie, laserterapie, ultrasunete, infrarosii, impachetari cu produse naturale (parafina, impachetare termica cu ceai si alge, impachetari cu namol activ termic, impachetari cu spirulina, impachetari cu ciocolata calda, impachetari cu cafea), cabine medicale de specialitate. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Locatie:
Cunoscut ca "Mica Elvetie", Tusnadul este cea mai mica statiune balneara din tara. Denumita "Perla Ardealului", Tusnadul este una dintre cele mai frumoase asezari balneare din Romania si este locul in care Hotelul CIUCAS va asteapta sa petreceti un sejur de neuitat.
Servicii masa:
- se asigura in restaurantul Ciucas, categoria I, in sistem fisa cont a la carte''. Pentru grupuri se poate asigura la cerere orchestra (restaurantul dispune de sistem de sonorizare).
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - Copiii sub 5 ani beneficiaza de gratuitate la cazare. - Patul suplimentar este 50% din valoarea unui loc de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie