Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FORTUNA ECO BOUTIQUE


Descriere

Fortuna Eco Boutique Hotel ce isi intampina stimatii oaspeti sosti in Bile Tusnad, intr-o locatie linistita , printre munti, cu un interior amenajat in stil rustic,
facilitati orientate spre sntate, delicioase specialitti culinare organice, 10 camere cu cate dou paturi sau cu pat matrimonial, un apartament Junior Suite precum si un apartament de familie.



De ce este ecologic hotelul:
Accentul este pus pe naturalete. Materialele naturale din care este construit hotelul, camerele amenajate in stil rustic, creeaz o ambianta prietenoas, familial Oaspetiilor nostri. Intrand in cldire, vizitatorii se pot simti ca in mijlocul naturii, vzand in jurul lor numai materiale naturale. In acelasi timp, acordm o atentie deosebit sustenabilitatii, punand in prim plan solutiile eficiente din punct de vedere energetic, precum si protectia mediului.Aveti posibilitatea de a consuma mancaruri si buturi organice, sntoase din oferta noastr unic.

De ce este hotelul Boutique
Fiecare camer este diferit de celelalte, toate camerele avand un design individual. Dimensiunile sunt suficient de mici pentru a putea asigura fiecrui oaspete in parte o ambianta intim, confortabil si suficient atentie.

Toate acestea sunt insotite de o serie de servicii de trei stele, menite s asigure confortul oaspetilor.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie