Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLF COMPLEX BLACK SEA RAMA


Descriere

Localizare: Complexul de golf este localizat la 7 km fata de plaja si a fost construit in anul 2008. Vilele si apartamentele sunt dispuse in mai multe linii astfel: 7 Vile Lux de 8 persoane in prima linie; in a doua linie - 10 Vile 4 persoane, 5 Vile 6 persoane, 3 Vile Lux 8 persoane; in linia a treia - 3 Vile Lux 8 persoane. Complexul nu detine clasificare oficiala.
Capacitate: 10 Vile 4 persoane, 5 Vile 6 persoane, 10 Vile de Lux 8 persoane, 4 Apartamente 1 dormitor, 5 Apartamente 2 dormitoare
Facilitati: piscina exterioara 22-240C (piscina principala este 12x6m, fiecare vila 8 persoane are propria piscina exterioara), piscina interioara 270C (11x5 m), centru wellness, salon de infrumusetare (la cerere), coafor (la cerere), fitness, sauna, baie de aburi (contra cost), masaj, jacuzzi, prosoape pentru plaja (doar pentru piscina exterioara), 3 restaurante (Club House, Pizzeria, Taverna Grill Lake Barbeque - deschisa de la ora 18:00 in perioada Mai - Septembrie), 2 baruri, 1 cafenea (Bell Tower), conexiune internet wireless (gratuita), room service (08:00-22:00), pivnita de vinuri, tenis de masa (contra cost), teren de tenis (contra cost), teren de golf (18 gauri), biliard (gratuit), aerobic (la cerere), gimnastica acvatica (la cerere), club de noapte (pana la ora 02:00), magazin, bancomat, birou rent-a-car, seif la receptie (gratuit), 3 sali de conferinta (10 / 12 / 80 persoane) cu echipament, zona de parc si gradini, parcare (gratuita, in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie).
Facilitati pentru copii: piscina exterioara pentru copii 250C, meniu special, spatiu de joaca, baby sitter (la cerere, contra cost), patut pentru infanti (gratuit).
Se accepta plata cu cartile de credit (Visa, MasterCard)!
Este permis accesul cu animale de companie (contra cost)!

Vila 4 persoane (120 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, usa intermediara intre camere, kitchinetta, vase si tacamuri, ceainic electric, cafetiera, toaster, plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, TV, masina de spalat (+/-), aer conditionat (numai in dormitor), aspirator, semineu (+/-), telefon (linii interne si apeluri primite), conexiune la internet, baie cu cada sau dus, uscator de par, stand uscator de rufe, balcon, podeaua este acoperita cu gresie. In cazul in care se doreste, la cerere se poate pune un pat suplimentar pliabil pentru copil.
Vila 6 persoane (190 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, usa intermediara intre camere, kitchinetta, vase si tacamuri, ceainic electric, cafetiera, toaster, plita electrica, cuptor, semineu (+/-), aspirator, cuptor cu microunde, frigider, aer conditionat (numai in dormitoare), TV, telefon (linii interne si apeluri primite), conexiune la internet, stand uscator de rufe, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, podeaua este acoperita cu gresie. In cazul in care se doreste, la cerere se poate pune un pat suplimentar pliabil pentru copil.
Vila Lux (200 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, usa intermediara intre camere, kitchinetta, vase si tacamuri, ceainic electric, cafetiera, toaster, plita electrica, cuptor, semineu (+/-), aspirator, cuptor cu microunde, frigider, aer conditionat (numai in dormitoare), TV, telefon (linii interne si apeluri primite), masa de calcat (+/-), fier de calcat (+/-), masina de spalat (+/-), conexiune la internet, stand uscator de rufe, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, piscina privata, podeaua este acoperita cu gresie. In cazul in care se doreste, la cerere se poate pune un pat suplimentar pliabil pentru copil.

INFO CLASIFICARE COMPLEX:
-clasificare 4* - toate vilele Bell Tower

-clasificare 5* - toate vilele individuale, Club Residence apartments si vilele Green

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.