Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Group


Descriere

Localizare: hotelul se afla la 800 metri distanta fata de ski lift.
Capacitate: o cladire de 3 etaje cu 17 camere duble, 6 maisonete si 2 studio-uri.
Facilitati: sauna, masaj (contra cost), bar, mehana, barbeque, seif la receptie (contra cost), internet wireless (la receptie si in lobby bar), magazin, birou de schimb valutar, birou rent-a-car, depozit exhipamente ski si snowboard, inchiriere sanii, shuttle bus pana la/de la partii, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie).
Facilitati pentru copii: meniu pentru copii, patut pentru infanti (la cerere, gratuit), inchiriere carucior infanti.
Se accepta plata cu cartile de credit!
Este permis accesul cu animale de companie!

Camerele duble (20 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, incalzire, TV, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada sau dus, balcon (+/-), podeaua este acoperita cu parchet.
Studio (30 mp): pat matrimonial sau doua paturi, canapea extensibila, incalzire, TV, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada sau dus, balcon (+/-), podeaua este acoperita cu parchet.
Maisonette (50 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, canapea extensibila, usa intermediara, kitchineta, incalzire, TV, telefon, semineu (+/-), conexiune la internet, mini bar, baie cu cada sau dus, balcon (+/-), podeaua este acoperita cu parchet.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.