Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

D-HOTEL MARIS


Descriere

Superb 9,3/10 Booking.com Atentie! Pachetul nu include transfer! D-Hotel Maris este construit recent si este situat intr-un golf linistit inconjurat de paduri si munti. Hotelul se afla la o distanta de 155km de aeroportul din Bodrum si 35km de Marmaris. Hotelul este membru The leading Hotels of the World.Spa & Wellness
Oaspetii se pot relaxa optand pentru sauna, baie turceasca, jacuzzi si baie cu aburi.

Drinks & Food
Hotelul ofera restaurantul Zuma, Ruia cu specific turcesc, Nusr-et unde se servesc biftecuri, Il Riccio Beach Club&Restaurant ce ofera specialitati italiene, paste si fructe de mare, Bellariva - o eleganta braserie si The Terrace - o terasa cu o priveliste minunata unde se poate servi micul dejun. De asemenea hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 7 baruri.

Sport & Divertisment
Hotelul pune la dispozitia clientilor 5 plaje cu nisip, dintre care una avand certificare Blue Flag, centru fitness, tururi cu bicicleta, volei pe plaja, aerobic, baschet, tenis de masa, biliard, 3 terenuri de tenis, lectii de tenis, lectii de scufundari, windsurfing, sporturi acvatice cu si fara motor.

Localizare
D-Hotel Maris este construit recent si este situat intr-un golf linistit inconjurat de paduri si munti. Hotelul se afla la o distanta de 155km de aeroportul din Bodrum si 35km de Marmaris. Hotelul este membru The leading Hotels of the World.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.