Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delta Hotel Marriott


Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Bodrum, la 19 km de aeroport si la 2 km de centrul orasului Bodrum. Hotelul a fost construit in 2000 si ofera cazare in camere moderne dotate cu uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar. Restaurantul principal serveste preparate internationale in stil bufet. Pe langa restaurantul principal hotelul mai detine si 2 restaurante a la carte cu specific italian si pescaresc. Piscina exterioara este dotata cu sezlonguri, umbrele de soare si ofera turistiilor o frumoasa priveliste a Marii Egee. Plaja este in imediata apropiere a hotelului si este o plaja cu nisip. Turistii se pot relaxa in centrul SPA sau pot face diferite activitati sportive.

Localizare
Hotelul este localizat in statiunea Bodrum, la 19 km de aeroport si la 2 km de centrul orasului Bodrum.

Facilitati hotel
Restaurantul principal serveste preparate internationale in stil bufet. Pe langa restaurantul principal hotelul mai detine si 2 restaurante a la carte cu specific italian si pescaresc. Piscina exterioara este dotata cu sezlonguri, umbrele de soare si ofera turistiilor o frumoasa priveliste a Marii Egee. Plaja este in imediata apropiere a hotelului si este o plaja cu nisip. Turistii se pot relaxa in centrul SPA sau pot face diferite activitati sportive.

Facilitati camera
Hotelul a fost construit in 2000 si ofera cazare in camere moderne dotate cu uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )