Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FLORA GARDEN EPHESUS


Descriere

Cu o pozitionare avantajoasa, decorul modern, camere confortabile, atmosfera calda și un total de 240 de camere raspandite pe o suprafața de 13000 m², Flora Garden Ephesus ofera oaspetilor sai o experienta de vacanta minunata.

Localizare

Hotelul Flora Garden Ephesus Kusadası este situat la malul marii si are o plaja privata, certificata cu flue flag. Centrul orasului Kusadası este la 15 km de proprietate, iar oraşul Efes se află la 35 km. Proprietatea este la 40 km de Casa Fecioarei Maria.si la 112 km  fata de Aeroportul Milas-Bodrum

Facilitati hotel

Hotelul dispune de: 3 restaurante, un snack bar, o patiserie, lobby bar si terasa, pool bar, disco bar, plaja privata, piscina interioara si piscina exterioara, teren de tenis, centru SPA, masaj, baiie turceasca, doctor, spalatorie, club pentru copii, 

Facilitati camera

Camerele hotelului sunt dotate cu  wifi-gratuit, tv LCD, aer confitionat, balcon sau terasa, set pentru prepararea ceaiului sau a cafelei,  pat king-size sau twin, minibar ( cu plata) si room service ( platit).

 

 

Info

Descrierea are caracter informativ.***
 
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Sala de conferinta
Lift
Sporturi
Babysitting
Camere familii
Schimb valutar
Rent-a-car
Parcare
Restaurant
Bar
Seif