Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND BELISH BEACH RESORT


Descriere


Situat pe tarmul de nisip al marii Egee, cu camere modern decorate care ofera o panorama superba asupra marii, centru Spa, doua restaurant ce pun la dispozitie o gama larga de preparate nationale si international si cu servicii de calitate superioara, Grand Belish Resort & Spa reprezinta alegerea perfecta pentru o vacanta de vis.

Localizare: Hotelul se afla situate la 15 km de centrul orasului Kusadasi, pe plaja cu nisip.

Facilitate: Hotelul a fost construit in anul 2009 pe o suprafata totala de 12000 mp iar ultima renovare completa a fost efectuata in anul 2011. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sau un restaurant principal, un restaurant A l'a Carte, 3 baruri, piscine in aer liber, piscina interioara, spalatorie ( contra cost), sala de jocuri ( contra cost), centru Spa, 4 Sali de conferinta. Pentru petrecerea timpului liber hotelul este dotat cu sala de fitness, teren de baschet, de mini fotbal, teren de tenis, darts, serviciu de animatie, acces internet wi-fi. Copii isi pot petrece timpul la piscine special amenajata, la mini club ( 4-12 ani) sau la locul de joaca.

Facilitate camere: Hotelul este format dintr-o cladire cu 5 etaje iar toate camerele hotelului au vedere la mare. Acestea sunt dotate cu baie cu uscator de par, aer conditionat centralizat, Tv, mini bar ( contra cost), seif, pardoseala cu mocheta, balcon si acces gratuit wi-fi.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.