Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HAWAII HOTEL


Descriere

Atentie! Hotelul nu accepta domni singuri, in dubla sau dubla in regim de singla. Orice rezervare de scest tip va fi respinsa automat.

Descriere
Deschis in 1986 si renovat complet ulterior, Hawaii Hotel din Marmaris reda atmosfera vacantelor relaxante din insulele americane, prin intermediul decorurilor pastelate. Este locul perfect pentru petrecerea vacantei in cuplu sau alaturi de familie.
Localizare
Hotelul se afla in centrul orasului, la 1.5 km de doc, 15 metri de plaja si 85 de km de aeroportul din Dalaman.
Facilitati hotel
Accesul la Wi-Fi este gratuit in spatiile publice. Hotelul beneficiaza de terasa, zona de plaja, gradina, plaja, biblioteca, tenis de masa, biliard (contra cost), camera de jocuri, loc de joaca pentru copii, restaurant si bar, piscina, piscina pentru copii, scaune pentru masaj, centru spa (contra cost), centru de fitness, jacuzzi, hammam (contra cost), sauna (contra cost).
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu minibar, baie cu dus, televizor, telefon, aer conditionat, uscator de par, seif, balcon si papuci de casa.
Site
http://www.hawaiihotels.com.tr/


Hotelul Hawaii Marmaris este situat la 90 km de aeroportul orasului Dalaman, in centrul orasului Marmaris, pe linia a doua de la mare, la 15 m de malul marii. Camera: dus, foehn, aer conditionat, telefon, televizor, seif (in camera, contra cost), pardoseala mocheta, balcon, mini-bar (aprovizionare, contra cost). Dotari si servicii: restaurant principal restaurant A la carte (italienesc, contra cost), 2 baruri, snack-bar (11:00 16:00),piscina deschisa
Gratuit:sala fitness tenis de masa baie turceasca sauna sala TV sala de lectura muzica live wireless
Contra cost:biliard internet jacuzzi masaj peeling Centru SPA sporturi acvatice (la plaja comuna)

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.