Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILLSIDE BEACH CLUB


Descriere

Exceptional : 9.5 Booking.com Hillside Beach Club este un complex de 5 stele din Fethiye, situat pe coasta Mării Egee. Apartamentele elegante și moderne ale complexului oferă vedere spectaculoasă la golful privat Kalemya. Înconjurat de pini, complexul are o coastă lungă de 315 de metri, cu apă cristalină albastră și o piscină mare în aer liber cu tobogane.Sport si Divertisment
Dintre cele 3 plaje private ale complexului, 2 sunt doar pentru adulți. Oaspeții au la dispoziție o aplicație pentru plajă de unde pot comanda fără să se ridice de pe șezlong. Complexul găzduiește o școală de sporturi de apă și un centru de scufundări.

Drinks & Food
Oferind servicii de pensiune completă, Hillside Beach Club are 3 restaurante care servesc preparate din bucătăria internațională și turcească, cu meniuri de sezon. Restaurantul principal cuprinde un bufet pentru copii și un bufet wellness. Seara, oaspeții se pot relaxa la Pasha on the Bay, care oferă o atmosferă romantică, cu muzică lounge, cocktailuri colorate și un meniu a la carte, sub cerul înstelat.

Localizare
Hillside Beach Club este un complex de 5 stele din Fethiye, situat pe coasta Mării Egee. Apartamentele elegante și moderne ale complexului oferă vedere spectaculoasă la golful privat Kalemya. Înconjurat de pini, complexul are o coastă lungă de 315 de metri, cu apă cristalină albastră și o piscină mare în aer liber cu tobogane.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.