Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KORUMAR EPHESUS SPA BEACH RESORT


Descriere

ocalizare: Hotelul Korumar Ephesus Beach & Spa este localizat chiar pe plaja, pe Coasta de Nord a Marii Egee, in zona Kusadasi. Centrul orasului Kusadasi se afla la o distanta de 15 km. Facilitati hotel: Hotelul dispune de o piscina exterioara, o piscina interioara (deschisa tot anul), un restaurant bufet (cu preparate traditionale turcesti si international), 4 restaurante tematice, 3 baruri, terasa, centru fitness & SPA. Facilitati camere: Camerele hotelului Korumar Ephesus Beach&Beach 5* ofera conexiune Wi-fi gratuita, baie privata, balcon, vedere la mare sau la munte in functie de camera, TV, telefon, mini bar, aparat de cafea si ceai. Sport si agrement: Hotelul ofera turistilor urmatoarele activitati: tenis de masa, darts, biliard, aerobic, darts, masaj, centru SPA si Wellness, hammam traditional, sala de fitness, sauna, teren de tenis, baie turceasca, baie cu aburi. Facilitati pentru copii: Hotelul dispune de diverse facilitati pentru copii, precum: teren de joaca pentru copii, baby sitter (contra cost). Plaja: Hotelul detine o zona de plaja privata cu ponton.

Localizare

Hotelul Korumar Ephesus Beach & Spa Resort este localizat chiar pe plaja, pe Coasta de Nord a Marii Egee, in zona Kusadasi. Centrul orasului Kusadasi se afla la o distanta de 15 km.

 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de o piscina exterioara, o piscina interioara (deschisa tot anul), un restaurant bufet (cu preparate traditionale turcesti si international), 4 restaurante tematice, 3 baruri, terasa, centru fitness & SPA, tenis de masa, darts, biliard, aerobic, darts, masaj, hammam traditional, sala de fitness, sauna, teren de tenis, baie turceasca, baie cu aburi. Hotelul dispune de diverse facilitati pentru copii, precum teren de joaca pentru copii, baby sitter (contra cost).

 

Facilitati camere

Camerele hotelului Korumar Ephesus Beach & Spa ofera conexiune Wi-fi gratuita, baie privata, balcon, vedere la mare sau la munte in functie de camera, TV, telefon, mini bar, aparat de cafea si ceai.

 

Plaja

Hotelul detine o zona de plaja privata cu ponton.

 

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Loc de joaca pt copii
Fitness
Sporturi
Piscina interioara
Restaurant
Bar