Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mert Seaside Hotel (Adults only)


Descriere

Hotelul este situat in statiunea Marmaris, la 70 km de aeroportul din Bodrum si la 20 m de malul marii. Acest hotel detine 73 de camere localizate in cladirea principala. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, televizor si telefon. Piscina exterioara ofera sezlonguri si umbrele de soare. Restaurantul spatios serveste diferite preparate locale si internationale. Acest hotel este doar pentru adulti, copii sub 16 ani nu au acces.

Localizare:
Hotelul este localizat la distanta de 20 de metri de mare, in centrul orasului Marmaris, la 2 minute de Atlantis Water Park si Aqua Dream Park. Aeroportul Dalaman se afla la distanta de 95 de km.

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de Receptie cu serviciu de check-in 24 de ore. Lift, terasa, tenis de masa, darts, piscina, internet wireless, bar, parcare, asistenta medicala.

Facilitati camere:
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif, minibar, uscator de par, televizor prin satelit, wireless, telefon, baie cu dus, balcon. Hotelul dispune de 73 de camere confortabile, serviciu babysitting si mini club contra-cost.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )