Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: hotelul ALPIN este situat la 20 metri de ski lift, anul constructiei 2000, ultima renovare in 2010
Capacitate: 4 camere duble, 1 camera dubla large, 2 studiouri, 8 vile
Facilitati: Hotelul de 3 etaje dispune de loc de joaca pentru copii, restaurant, bar , barbeque, meniuri pentru vegetarieni, room service, sauna, baie de aburi, masaj, jacuzzi, seif la receptie (contra cost), birou rent-a-car, depozit echipamente ski si snowboard, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva / garanta in avans).
Nu este permis accesul cu animale de companie!
Camerele duble (38 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, balcon, baie cu cada si dus, uscator de par, televizor, DVD, telefon, mini bar, seif (contra cost), conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la munte.
Camerele duble large (42 mp): pat matrimonial, pat single, balcon, baie cu cada si dus, uscator de par, televizor, DVD, telefon, mini bar, seif (contra cost), conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la munte.
Studio (40mp): pat matrimonial si 2 paturi single cu usa comunicanta intre unitati, balcon, baie cu cada si dus, uscator de par, televizor, DVD, telefon, mini bar, seif(contra cost), conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la munte.
Vilele fara sauna (45 mp): vila fara etaj cu un pat dublu si doua paturi single, canapea extensibila, usa intermediara, baie cu dus, balcon, televizor, telefon, conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la munte.
Vila cu sauna (48 mp): vila cu un pat dublu si doua paturi single, canapea extensibila, usa intermediara, baie cu dus, sauna, balcon, televizor, telefon, conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la munte.
Vilele cu 2 etaje (72 mp): vila cu etaj cu un pat dublu, doua paturi single, sauna, balcon, baie cu dus, televizor, telefon, conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la munte.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.