Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RADINA'S WAY HOTEL


Descriere

Locatie :Hotelul Radina's Way este situat in faimoasa statiune de schi Borovets, la 1262 de metri altitudine, la 72 km de Sofia (aproximativ 1 or de mers cu masina). Hotelul este amplasat in pdure de pini magnific, la 5 minute de mers cu serviciul gratuit de transfer de la Gondola Lift si centrul statiunii.
Avantajele hotelului: Amplasat in mijlocul pdurilor de pini si a pantelor inzpezite, Hotel Radina's Way este locul ideal pentru intalniri de afaceri, divertisment si recreere de familie. Cu camere de lux, facilitti moderne, buctrie inventiv, sli de conferinte spatioase si servicii impecabile, hotelul este locul potrivit pentru vacanta dumneavoastr.

Camere : Pentru oaspetii si hotelul ofer cazare in camere duble standard, duble mari, apartamente standard si luxoase. Acestea sunt toate dotate cu tot ce aveti nevoie pentru o vacant relaxant.


Baruri si restaurante: Restaurantul principal ofer mancruri regionale, internationale si vegetariene. O selectie larg de buturi alcoolice si nealcoolice si cocktailuri din Bulgaria si internationale sunt disponibile la barul din hol.

Centru SPA: Radina's Way v ofer un loc unde v puteti bucura de o relaxare complet: piscin interioar, saun, arom de saun, baie de aburi, masaje, sala de fitness.

Centru de afaceri: Fie c planificati evenimente corporative, seminarii, intalniri, team building, adunri de familie, evenimente sau nunti:- sala de conferinta de 118 de metri ptrati
- scaune disponibile cu mas atasat pentru scris
- sal de sedinte in interior cu lumin natural
- facilitti de fax si copiator
- echipamente audiovizuale moderne pentru evenimente de conferinte (microfoane fr fir, videoproiector, ecran, flipchart, internet wireless)
- proiectoare LCD si ecrane

Pentru copii - Sala de jocuri pentru copiii dvs. adulti cu biliard, jaggy si consola X-box. - Club pentru copii pentru copii, cu program animator special.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.