Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Samokov este situat in centrul statiunii Borovets, vis-a-vis de statia de telegondola Yastrebets, aflandu-se la o distanta de numai 50 m de aceasta.

Facilitati hotel

Hotelul Samokov pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie cu posibilitate de inchiriere seif (contra cost), Wi-Fi in zonele publice (gratuit), magazine, lobby bar, restaurant principal, cafenea si restaurant a la carte ce ofera o priveliste spectaculoasa la munte, bar la piscina, 9 sali de conferinte, centru sportiv, centru SPA Thermal Area (contra cost - include Hamam, baie de aburi, sauna finlandeza, aroma sauna, bai la picioare, terapie Knepp), cces la piscina interioara, solar (contra cost), salon de infrumusetare (contra cost), camera pentru depozitarea echipamentelor de ski, inchiriere echipament ski (contra cost), scoala de ski (contra cost), ingrijire medicala (contra cost), baby cot (la cerere, gratuit), gradinita (contra cost, pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani), jocuri electronice (contra cost), parcare (gratuita). Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilitati camere

Toate camerele au paturi twin (patul suplimentar este o canapea extensibila) si dispun de balcon, incalzire centralizata, TV cu programe prin satelit, radio, telefon, mini bar, mocheta, baie cu dus si cada, uscator de par. Exista si camere cu pat matrimonial - la cerere/in functie de disponibilitate.

Informatii utile

Tariful include cazare cu mic dejun, acces gratuit la piscina.

Cina de Craciun (optionala) -40.00 Euro/adult, 20.00 Euro/copil (2-11,99)

Cina de Revelion (obligatorie) - 55.00 Euro/adult, 30.00 Euro/copil (2-11,99)

Oaspeții cu HB fără cină festivă vor avea o cină standard tip bufet.


 

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Receptie 24h
Centru Spa & Wellness
Acces internet
Sala de conferinta
Fitness
Piscina interioara
alpin
Parcare
Restaurant
Bar
Seif

Locatie