Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOKOL


Descriere

Localizare: hotelul se afla la 300m fata de ski lift. In anul 2008 a primit premiul de aur pentru cel mai bun hotel de 3* al anului acordat de revista "Tourism & Leisure".

Capacitate: 10 camere duble, 2 apartamente 1 dormitor

Facilitati Hotel: dispune de 3 etaje , restaurant, bar, fitness, sauna, jacuzzi, masaj, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie), room service, sala de conferinte, lift, seif la receptie (contra cost, cca 3 eur/zi), conexiune la internet, internet cafe (gratuit), facilitati pentru persoanele cu disabilitati, birou rent-a-car, depozit echipamente ski.

Check in: 14:00 , Check out: pana la 12:00


Facilitati Camere: Camerele duble (18 mp): doua paturi, baie cu dus, uscator de par, televizor, telefon, mini bar, acces internet, incalzire, podeaua este acoperita cu mocheta. Apartament 1 dormitor (36 mp): pat matrimonial si canapea extensibila cu usa intre dormitor si living , seif, TV, telefon, acces internet, mini bar, cu / fara balcon, baie cu dus, uscator de par, incalzire, semineu, podeaua este acoperita cu mocheta.


GRATUIT: acces la fitness, parcare.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.