Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

YASTREBETS WELLNESS & SPA HOTEL


Descriere

Localizare: Hotelul Yastrebets Wellness & Spa este localizat la 1500m altitudine in statiunea de ski Borovets la numai 50 de minute departare de capitala Sofia.

Complexul se afla la poalele partiei Yastrebets 3 asigurand astfel accesul rapid al turistilor la instalatiile de ski.



Camerele duble (18 mp): Hotelul dispune de 35 de camere luxoase avand terasa cu minunata vedere catre partie sau catre venerabila padure de pini, televizor cu ecran LCD, conexiune la internet, mini bar, internet, telefon, seif, baie cu cada, uscator de par, balcon, incalzire, podeaua este acoperita cu mocheta.

Studio (34 mp.): Pat matrimonial, canapea extensibila, vedere catre partia de ski sau munte, Incalzire centrala, Seif in camera, Balcon, Televizor, Dvd, Telefon, Conexiune internet, Mini bar, Podea acoperita cu covor, Baie cu cada sau dus, uscator de par, cosmetice.

Apartamente 1 dormitor (45 mp): Fiecare din cele 7 apartamente are propriul sau design interior iar 3 dintre acestea sunt dotate cu semineu pentru comfortul si relaxarea oaspetilor. Pat matrimonial, canapea extensibila, vedere catre partia de ski sau munte, Incalzire centrala, semineu, Seif in camera, Balcon, Televizor, Dvd, Telefon, Conexiune internet, Mini bar, Podea acoperita cu covor, Baie cu cada sau dus, uscator de par, cosmetice.


GRATUIT: accesul la piscina interioara, jacuzzi, baie de aburi, laconium, sauna, fantana de gheata, zona de relaxare, hidromasaj.


Observatii : la toate cinele bauturile nu sunt inclus cu exceptia cinei festive de Revelion, care include meniu - 6 feluri, open bar cu bauturi si program special de Anul Nou.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.