Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel


Descriere

Situat intr-o zona linistita, in orasul Brasov, hotelul de patru stele ofera oaspetilor o sedere placuta si relaxanta, bucurandu-se de o panorama minunata. Grand Hotel este locul ideal atat pentru calatoriile in interes de afaceri cat si pentru petrecerea concediului.
Descriere camere:
Hotelul dispune de 17 camere duble , 2 single, 1 apartament. Facilitati camere: acces cu cartela magnetica, televizor cu cablu TV, birou de lucru, telefon in camera si in baie, acces gratuit la internet high speed si minibar.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie, internet - wireless, pastrare obiecte de valoare, bar, gradina interioara. Servicii: room service, receptionare si transmitere fax, spalatorie, calcatorie.
Locatie:
GRAND HOTEL Brasov este situat intr-o zona linistita, in imediata apropiere a Zoo Brasov si Parc Aventura.
Servicii masa:
Masa se serveste in restaurantul propriu.
Facilitati evenimente:
Hotelul dispune de 2 sali de conferinta dotate cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart si consumabile, sistem de sonorizare, receptionarea si transmiterea mesajelor prin fax si internet wireless

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.