Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotel Belvedere face parte din complexul hotelier Belvedere, in imediata apropiere a acestuia aflandu-se Grand Hotel Belvedere.
La Hotel Belvedere veti descoperi un loc de exceptie, deasupra Brasovului, un loc in care ospitalitatea, eleganta si pasiunea pentru frumos se unesc in mod armonios, astfel incat sa aveti parte numai de experiente unice si stilate.
Fie pentru un voiaj de afaceri sau intr-un voiaj leisure, fie ca aveti o conferinta sau un eveniment privat, echipa de profesionisti va face in asa fel incat sederea la Hotel Belvedere sa fie un cadru perfect pentru a petrece timp de calitate.
Cu o traditie de peste 15 ani, Hotel Belvedere este locul in care veti avea ocazia sa admirati frumusetea orasului Brasov, oferindu-va o vedere panoramica de exceptie, atat la lumina zilei, cat si seara, acompaniata de luminile feerice ale orasului.

FACILITATI UNITATE
Servicii:
Parcare gratuita
Ascensor
Receptie 24 / 24
Acces la piscina interioara localizata in GRAND BELVEDERE), exterioara (in sezonul cald), sauna (GRAND BELVEDERE) si sala fitness (GRAND BELVEDERE).
Asistenta turistica
Centrul de wellness va asteapta cu sala de FITNESS, dotata cu echipamente TehnoGym de ultima generatie, cu asistenta din partea unui profesionist (la cerere).
Dupa antrenament, puteti sa continuati rasfatul in zona de relaxare a zonei SPA, unde veti regasi pisicina interioara, conceputa intr-un cadru exceptional, cu o temperatura ideala a aerului si a apei. Din interiorul piscinei, puteti admira privelisti superbe, in toate cele patru anotimpuri.
Zona SPA detine si zona de MASAJ, locul in care beneficiile acestei terapii va vor ajuta sa descoperiti starea de bine la cele mai inalte cote! Fie ca este vorba de masaj de relaxare, de detensionare sau masaj terapeutic, personalul specializat vor face ca fiecare moment sa fie unul de rasfat maxim!
In sezonul cald, inconjurati de privelisti montane senzationale, cum stim ca nimic nu e mai placut decat relaxarea pe un sezlong confortabil, va invitam sa va lasati mangaiati de razele soarelui pe terasa externa a hotelului, si de ce nu? sa savurati un cocktail!

DESCRIERE CAMERE
Hotel Belvedere Brasov dispune de camere dotate cu:
Conexiune de internet WI FI
Control independent al temperaturii (aer conditionat)
Televiziune digitala
Linie telefonica directa
Minibar
Paturi spatioase cu saltele confortabile
Accesorii de baie
Uscator de par
Room Service
Acces in camera cu card magnetic
Seif
Bai cu jacuzzi si hidromasaj, uscator de par, papuci, halat

FACILITATI EVENIMENTE
Sala de conferinte Belvedere are o capacitate de 40 de locuri, cu posibilitatea de suplimentare pana la 100 de locuri. Dotari standard : instalatie de sonorizare profesionala cu microfoane wireless, ecran de proiectie, videoproiector, flipchart, LCD, acces internet WI FI.

SERVICII DE MASA
Restaurantul este conceput pentru a oferi o imagine panoramica asupra Brasovului, atat la pranz, la lumina intensa a zilei, cat si la cina, la luminile feerice ale orasului. Decorul interior, contemporan, elegant, feeric va invita sa traiti momente unice.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie