Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Parc


Descriere

Hotelul Parc a fost renovat in 2006- 2007.
Hotelul este situat la 800 m de centrul statiunii si 2,5 km de gara.
Descriere facilitati:
Servicii gratuite: trezirea turistilor, presa; Tratament: hipertensiune arteriala, circulatie periferica, si afectiuni asociate cardiopatiei ischemice, bai cu dioxid de carbon, mofete; proceduri: bai cu apa minerala in cada (26 cabine), fizioterapie (16 cabine) hidroterapie, gimnastica medicala, masaj, sauna, EKG, cura interna, cura de teren. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Locatie:
Buziasul este singura statiune de interes national din vestul tarii care are ca profil terapeutic bolile cardiovasculare, folosind in procedurile de tratament factorii naturali de cura, la care pacientii nu au acces in cabinetele de fizioterapie sau sectiile de recuperare din orase sau din bazele de tratament al altor statiuni: Apa minerală carbogazoasă folosita in cura externa sub forma de bai cu apa minerala incalzita si in cura interna de la buvetele din parc; Aeroionozarea, concentratia aerului similara unei altitudini de 1000 m, desi statiunea este situata la o altitudine de 128 m, bioclimatul fiind propice pentru tratament si odihna. Grupe de afectiuni ce se pot trata: cardiovasculare (arteriopatie obliteranta, arteriopatie ischemica cronica, hipertensiune arterial, valvulopatii, boli ale venelor), neurologice, digestive, afecțiuni renale, circulatorii. Dintre statiunile cu profil cardiovascular, Buziasul dispune de bioclima cea mai potrivita pentru odihna, iar aeroionizarea constituie prin ea insasi o forma de tratament in afectiunile cardiovasculare.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Parc, categoria I, in sistem "a la carte".
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - Un copil cu varsta pana la 7 ani in camera cu 2 adulti are gratuitate la cazare, - pentru 2 copii cu varsta de pana la 7 ani in camera cu 2 adulti, se achita contravaloarea cazarii si a micului dejun pentru 1 adult si vor locui in camera cu parintii. - Pentru un copil cu varsta de pana la 14 ani se plateste contravaloarea integrala a micului dejun si 50% din tarifeul de cazare pentru un adult. Exista posibilitatea instalarii unui pat suplimentar-pliant in camera, pentru copiii pana la 14 ani.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.