Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Balnear Cozia - Corp Caciulata

   Calimanesticaciulata


Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii.
Hotelul CACIULATA si-a pregatit personalul la cele mai inalte standarde pentru a va sta la dispozitie si a va satisface toate cerintele. Toate acestea imbinate va descriu doar calitatea si profesionalismul ridicat la cea mai inalta treapta a celor ce vor face ca vacanta dumneavoastra sa fie de neuitat.
Descriere facilitati:
Tratament: baza de tratament comuna cu Hotel Cozia, serviciu de masaj, afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Caciulata, categoria 3 stele, in sistem fisa cont.
Facilitati evenimente:
Corp Caciulata dispune de 3 sali de conferinta cu o capacitate intre 20 – 140 locuri cu dotarile corespunzatoare.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.