Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ORIZONT COZIA

   Calimanesticaciulata


Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii.
Prin modul in care este amenajat si dotat precum si prin amplasament, hotelul ofera conditii optime pentru: -grupuri organizate -turism de afaceri (team-building-uri intalniri de afacericongrese, expozitii) -turism balnear (tratamente, aerosoli, ape termale).
Descriere facilitati:
In baza de tratament a statiunii: - Buvete cu ape minerale pentru cura interna; - Instalatii pentru bai la cada cu apa minerala; - Bazine cu apa termala pentru kinetoterapie; - Instalatii pentru hidroterapie: afuziuni, bai de plante, bai cu bioxid de carbon, dus scotian, dus subacval, bai partiale sau totale, bai galvanice, dus-masaj; - Impachetari cu parafina; - Inhaloterapie (inhalatii); - Instalatii pentru aerosoloterapie; - Instalatii pentru electroterapie; - Sala de gimnastica medicala; - Sauna; - Strand termal cu apa sulfuroasa, în aer liber, pentru afectiuni reumatismale; - Laboratoare pentru teste functionale; - Cabinete medicale pentru diverse actiuni. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Servicii masa:
- se asigura in unitatea restaurant Orizont 3* in sistem bonuri valorice.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.