Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Gainusa de Munte


Descriere

Gainusa de Munte se afla la poalele Muntelui Zaganul, in localitatea prahoveana Cheia. Construita in 2007 langa padure, pensiunea reprezinta un loc de relaxare perfect, la distanta de cel putin 50 km de orice sursa de poluare.

Localizare
Gainusa de Munte se afla la poalele Muntelui Zaganul, in localitatea prahoveana Cheia.

Distante
- 130 km de Bucuresti
- 50 km de Brasov

Puncte de interes
- Muzeul Florilor
- manastirile Suzana si Cheia
- orasul Brasov (50 km)

Atu-uri hotel
- locatie linistita, retrasa

Facilitati
Pensiunea, clasificata la 4 margarete, dispune de un living mare, cu semineu si terasa exterioara. In curte va asteapta terenul de tenis, fotbal sau baschet, pentru cei sportivi; locul de joaca pentru cei mici si spatii de relaxare la liziera padurii.
Gainusa de Munte dispune de parcare proprie pazita, personal calificat si va ofera servicii de calitate si discretie maxima. In restaurantul pensiunii puteti servi micul dejun, pranzul si cina ( bucatarul este foarte priceput) precum si o gama variata de bauturi alcoolice si racoritoare.

Facilitati copii
- loc de joaca pentru copii

Camere
Gainusa de Munte va ofera 8 camere duble (dintre care 6 la etajul 1), spatioase, peste 18 m2, toate mansardate. Celelate 2 camere sunt situate la mansarda; sunt mai spatioase, au o suprafata de 25 m2 si dispun si de canapele extensibile.

Tipuri camera
Camere duble etaj 1
Camere duble mansadarda

Dotari camera
Camerele sunt dotate cu: baie proprie, echipate cu minibar, internet, telefon si televiziune prin satelit.

Altele
IMPORTANT: Este interzis consumul bauturilor si al alimentelor aduse din afara pensiunii. In caz contrar, se va percepe o TAXA DE SERVICII DE 50 RON/CAMERA/ZI.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.