Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rosamar


Descriere

Descriere HOTEL ROSAMAR:
Hotelul este amplasat intr-o locatie perfecta, oferind oaspetilor acces usor la o varietate de locuri turistice populare. Magazinele, restaurantele, barurile si viata de noapte se afla la mai putin de 10 minute de mers de hotel.

Tip masa:
All Inclusive

Localizare HOTEL ROSAMAR:
Hotel Rosamar este situat la numai 400 de metri de plaja Levante din orasul Benidorm,

Plaja:
Plaja publica cu sezlonguri si umbrelute se afla la mai putin de 400 metri de hotel.

Dotari camere:
Hotel Rosamar este dispus pe 14 etaje cu un total de 364 de camere spatioase si confortabile, dotate cu aer conditionat, televizor, seif (contra cost), internet Wi-Fi (contra cost), baie, balcon.

Facilitati HOTEL ROSAMAR:
Hotel Rosamar ofera o piscina in aer liber si un teren de tenis. Zona de spa a Hotelului Rosamar include o piscina interioara, cada cu hidromasaj si sauna. Hotel Rosamar pune la dispozitie un restaurant tip bufet cu bucatarie deschisa si un snack-bar langa piscina. Oaspetii se pot relaxa in barul cu pian al hotelului. Piscina in aer liber este inconjurata de o terasa cu sezlonguri. Hotelul ofera si o sala de gimnastica, teren de minigolf, teren de tenis, facilitati de tenis de masa, parcare privata, camera pentru bagaje.

Facilitati pentru copii:
Hotel Rosamar dispune de minigolf, teren de tenis, piscina pentru copii.

Web: www.hotelrosamar.com

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.