Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAPRICI VERD

   Santa Susanna, Spania


Descriere

Descriere: hotelul Caprici Verd, construit in iulie 2002, este situat in Santa Susanna, la numai 100m de plaja, aproape de centrele comerciale si de gara. Hotelul este renumit pentru grija cu care trateaza mediul inconjurator gratie sistemelor sale de reciclare a deseurilor si a apei si a utilizarii energiilor alternative, cum ar fi energia solara.

Localizare: hotelul este situat la 100 m de plaja si la 300 m de centrul statiunii. Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de aproximativ 70 km.

Dotari camere: hotelul dispune de 266 de camere standard, familiale si premium. Toate camerele sunt dotate cu: balcon, aer conditionat, incalzire, TV satelit, telefon, seif, frigider, baie cu dus, bideu, uscator de par. Camerele premium au vedere frontala la mare. Camerele familiale sunt formate din 2 dormitoare cu usa de lagatura.

Facilitati hotel: hotelul dispune de un restaurant unde se serveste masa in stil bufet, cu cele mai bune servicii de show culinar din zona, precum si cu meniu special pentru copii. In fiecare saptamana va puteti delecta cu o cina tematica din bucataria internationala. Printre facilitatile hotelului amintim : 2 baruri, in receptie si la piscina, piscina exterioara si interioara, piscina pentru copii, jacuzzi cu apa calda, tenis de masa, biliard, jocuri video, sauna, sala de gimnastica, animatie zilnica la piscina si spectacole nocturne, WI-FI disponibil in camere (contra cost). Pentru ziua de check-out (daca check-out-ul se face dupa ora normala) exista baie la dispozitia clientilor si camera pentru bagaje. Plaja publica cu nisip se afla la 100 metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

www.capriciverd.com

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.