Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TOP ROYAL STAR

   Lloret De Mar, Spania


Descriere

Descriere HOTEL H TOP ROYAL STAR:
Hotel simplu, situat intr-o zona linistita din Lloret de Mar, la doar 10 minute de mers pe jos de Plaja Fenals. Este o algere buna pentru familii si cupluri, oferind servicii de baza la preturi accesibile.


Localizare HOTEL H TOP ROYAL STAR:
Este situat la 20 de minute de mers pe jos de centrul statiunii, la plimbare distanta de plaja. Aeroportul din Barcelona se afla la 75km.


Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive. La pensiune completa este inclus consumul de vin si apa la mesele principale - serviciile trebuiesc solicitate in restaurant.


Dotari camere:
Hotelul H Top Royal Star dispune de 397 de camere, amenajate simplu, dotate cu: baie privata cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat, balcon, TV prin satelit, telefon, seif (contra cost) si internet wifi gratuit.


Facilitati HOTEL H TOP ROYAL STAR:
Receptie, birou de turism cu servicii de inchiriere auto, restaurant principal tip bufet, piscina exterioara pentru adulti si copii, pool bar, teren de joaca si club pentru copii, centru spa dotat cu: sala fitness, piscina interioara incalzita si cu cascada, sauna, baie turceasca, cada cu hidromasaj. Hotelul ofera servicii de transfer gratuity cu acces la serviciile altor hoteluri ale lantului H Top.

Categorie oficiala: 4*


Web: www.htophotels.es



Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.