Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TOP ROYAL SUN

   Santa Susanna, Spania


Descriere

Descriere HOTEL H TOP ROYAL SUN:
Hotel simplu, situat pe malul marii, pe promenada din Santa Susana. Ofera priveliste frumoasa spre mare,fiind aproape de magazine, restaurante si baruri este alegerea ideala pentru o vacanta linistita in cuplu sau in familie.


Localizare HOTEL H TOP ROYAL SUN:
Hotelul este situat pe plaja, pe promenada din Santa Susana, foarte aproape de centrul statiunii. Distanta de aeroportul din Barcelona este de 75 km.


Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa, All inclusive. La pensiune completa este inclus consumul de vin si apa la mesele principale - serviciile trebuiesc solicitate in restaurant.


Dotari camere:
Hotel H Top Royal Sun dispune de 216 camere dotate cu balcon, telefon, TV satelit, aer conditionat, minibar (contra cost), seif (contra cost), baie cu dus sau cada, internet wifi gratuit.


Facilitati HOTEL H TOP ROYAL SUN:
Hotelul dispune de receptie, restaurant, bar, piscina exterioara, animatie, miniclub, gradina, terasa, teren de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, spltorie, schimb valutar, inchirieri auto, birou de turism, fax/copiator.

Categoria oficiala: 4*

Web: www.htophotels.com


Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.