Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Vox Maris Grand Resort

   Costinești, 907090, Costinesti, Romania


Descriere

Situat la numai cativa metri de mare, pazit de ochii indiscreti, Complexul VOX MARIS aduce pe scena litoralului romanesc un concept nou, o servire aparte, o atmosfera selecta si distincta plus toate facilitatile pe care le poate oferi un club intim de 4 stele.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, frigider, baie cu dus - sau cada, balcon -sau terasa, telefon. Număr total camere: 300 Duble: 232 - camere duble standard si camere duble de lux. Apartamente: 68 - dintre care 35 Suite Junior& Suite Lux; 20 apartamente 2 camere compuse din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial si una sau doua bai; 13 apartamente 3 camere compuse din living cu canapea extensibila, doua dormitoare cu pat pat matrimonial si doua bai.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -cu specific romanesc si international, parcare proprie -gratuita, loc de joaca pentru copii, internet -wi-fi gratuit in zona piscinelor si a restaurantului, cocktail bar. Observaţii * La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei. Accesul la serviciile oferite in complex se face in baza bratarii primite la receptie. Copiii pana la 16 ani nu au permis accesul la bowling, biliard sau sala de fitness. Nu se accepta animale de companie. Check-in- ora 16.00 Check-out- ora 12.00 Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -doua pentru adulti si una pentru copii, teren tenis, sala fitness, tenis de masa, sauna, jacuzzi, masaj. Distractie: discoteca, 4 piste bowling, biliard.
Locatie:
Complexul este situat la aproximativ 50 m de plaja. Plaja: larga, nisipoasa, intrare in mare cu pietricele si usor abrupta.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul Vox Maris, categoria 4 stele, micul dejun continental, pranzul si cina in sistem bonuri valorice. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 30.00 Lei/ zi / persoana Pranz = 55.00 Lei/ zi / persoana; Cina = 55.00 Lei/ zi / persoana. Pentru serviciile de masa, copiii achita valoarea integrala de adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 1 copil 0 - 7 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, pentru al doilea copil se achita 57.50 lei/zi; - copii 7 - 12 ani (neimpliniti) achita 57.50 lei/zi, fara pat suplimentar. Daca se doreste pat suplimentar se alege camera Tripla; - copii 12 - 18 ani (neimpliniti) se vor taxa la fel ca al treilea adult in camera si anume - 103.50 lei/zi; - in apartament copii 7 - 18 ani (neimpliniti) achita 103.50 lei/zi; - Copii 0 - 18 ani (neimpliniti) beneficiaza de mic dejun gratuit daca adultii opteaza pentru pachet cu mic dejun.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 5 - dotate cu: ecran, flipchart, proiector, echipament de sunet, video&tv, internet. Receptii - capacitate pana la 2500 persoane. Banchet: capacitate pana la 1000 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Piscina
Parcare
Loc de joaca
Restaurant
Bar
Sala de conferinte