Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Vox Maris Grand Resort

   Costinesti, Romania


Descriere

Se pot achiziționa sejururi de minim 7 nopți! Confirmare imediată!


Complexul este situat în centru stațiunii Costinești, nu departe de malul mării, fiind o locație unică, păzită de ochii indiscreți, construită pe șapte hectare, ce promite o experiență de neuitat, într-o atmosferă selectă și distinctă.
Resortul Vox Maris aduce pe litoralul românesc cele mai înalte standarde de turism: servicii de cazare de 4 stele, în ansamblul de vile cu o capacitate de 300 camere și apartamente: 232 de camere standard și lux, 35 de suite junior și suite lux, 20 de apartamente cu 2 camere, compuse din living cu canapea extensibilă, dormitor cu pat matrimonial și baie și 13 apartamente cu 3 camere, compuse din living cu canapea extensibilă, două dormitoare cu pat matrimonial și două băi. Camerele sunt dotate cu televizor LCD, frigider, aer condițonat, telefon, baie cu duș.
Dotări generale: restaurant cu specific românesc și internațional, loc de joacă copii, internet wi-fi gratuit în zona restaurantului și piscinei, cocktail bar și parcare personală gratuită, în limita locurilor disponibile.
Pentru petrecerea unui timp de calitate, Vox Maris vă pune la dispoziție patru piscine moderne dintre care una pentru copii, saună, jacuzzi, masaj. De asemenea, dacă vrei să faci puțină mișcare te așteaptă un centru fitness, un teren de tenis, tenis de masă, 4 piste de bowling, dar și o sală de biliard. Pentru a te distra și simți bine, poți merge în clubul din incinta complexului.
Servicii masă se acordă în restaurantul Vox Maris, 4 stele, în sistem bonuri valorice/ cont cameră. Valoarea mesei este de 110 lei/zi/cameră. Micul dejun este inclus în prețul cazării. Pentru serviciile de masă, copiii achită o valoarea integrală de adult.
Observații: Accesul la serviciile oferite în complex se face în baza brățării primite la recepție. Copiii până la 16 ani nu au permis accesul la bowling, biliard sau sală de fitness. Nu sunt acceptate animalele de companie. Ceck-in- ora 16.00, iar check-out-ora 12.00. Supliment de la dublă la cameră triplă (cazare trei persoane) 95 de lei/zi. Supliment de la cameră dublă la apartament de 160 lei/zi (cazare 2 persoane).
Facilități evenimente: 11 săli de conferință cu o capacitate între 20 și 1000 de persoane, recepții, capacitate până la 2500 de persoane, banchet, până la 1000 de persoane.
Facilități copii: (în cameră cu 2 adulți), un copil 0- 1.99 ani beneficiază de gratuitate cazare, fără pat suplimentar, pentru al doilea copil se achită 55 lei/zi- copii cu vârsta cuprinsă între 2- 11 ani (neîmpliniți), fără pat suplimentar. Dacă se alege pat suplimentar se alege cameră triplă. Copiii 11-18 ani (neîmpliniți) se vor taxa la fel ca un al treilea adult în cameră și anume cu 95 lei/zi. Micul dejun este inclus în preț pentru copii.
Acces gratuit: piscină, șezlonguri, biliard, sală fitness, loc de joacă pentru copii, parcare și wi-fi.

Vei avea parte de o vacanță relaxantă și nu vei duce lipsă de confort, de activități recreative, de sport și de servicii de calitate!

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Piscina
Parcare
Loc de joaca
Restaurant
Bar
Sala de conferinte
Jacuzzi
Teren de tenis
Masa de biliard
Sala de fitness
Pista de bowling