Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Meridian

   Costinesti, Romania


Descriere

Hotelul MERIDIAN, ofera conditii de cazare moderne si elegante, intr-un cadru unde va veti bucura de liniste si relaxare fara a pierde insa contactul cu pulsul Statiunii Costinesti.

Descriere camere:
Număr total camere: 37 Duble: 32 - dintre care 14 camere duble la mansarda ( 5 camere sunt dotate cu doua paturi separate, Tv cablu cu 35 posturi, baie proprie, minibar si aer conditionat, iar 9 camere sunt dotate cu pat matrimonial, Tv cablu cu 35 posturi, baie proprie, minibar si aer conditionat); 10 camere duble fara balcon si cu pat matrimonial, TV cablu cu 35 posturi, minibar, baie proprie si aer conditionat si 8 camere duble cu balcon , pat matrimonial, Tv cablu cu 35 posturi, minibar, baie proprie si aer conditionat. Toate camerele au minibar si aer conditonat, inclusiv cele de la mansarda. Apartamente: 5 - dintre care 2 apartamente sunt formate din 2 camere dotate cu pat matrimonial, Tv cablu cu 35 posturi, minibar, baie proprie, cu balcon si aer conditionat. 3 apartamente sunt formate din doua camere dotate cu pat matrimonial, TV cablu cu 35 posturi, minibar, baie proprie, aer conditionat, dar fara balcon. Dotari camere: aer conditionat , TV, minibar , baie cu dus.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -cu terasa, parcare proprie -GRATUITA (monitorizata 24/24 de ore).
Locatie:
Hotelul este situat la aproximativ 900 m de plaja, si la 200 m de gara Costinesti Tabara, in apropierea primariei. Plaja: larga, nisipoasa, intrare in mare cu pietricele, usor abrupta.
Servicii masa:
se acorda in cadrul restaurantului Meridian, in sistem bonuri valorice. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic Dejun = 10.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 25.00 Lei / zi / persoana; Cina = 25.00 Lei / zi / persoana. Servicii masa copii (optionale): - copiii 0- 10 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 10 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare ( cu acte doveditoare), fara pat suplimentar. - copiii peste 7 ani si adultii , achita pentru pat suplimentar sau saltea suma de 50 lei/ noapte. In camerele de la mansarda nu se poate introduce pat suplimentar si sunt acceptate familiile cu un copil pana in 7 ani. Recomandam cazarea familiilor cu doi copii peste 7 ani in suita.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.