Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Emma West


Descriere

Hotelul EMMA WEST are un stil modern si elegant, luminos, confortabil si este dotat cu toate facilitatile corespunzatoare unui hotel de patru stele ceea ce face din orice sejur unul perfect, de neuitat.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon, birou de lucru, halat de de baie si papuci. Numar total camere: 65 Single: 48 Duble: 15 Apartamente: 2 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, pastrare obiecte de valoare, lift, camera bagaje. Servicii: room service, comenzi taxi, servicii de corespondenta pentru turisti, posibilitatea de informare prin presa (reviste si ziare), informatii turistice, servicu de trezire.
Locatie:
Hotelul EMMA WEST este situat la intrarea in oras, dinspre Drobeta Turnu Severin.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu. Cela doua restaurante ale Hotelului EMMA WEST ofera turistilor servicii de inalta calitate, intr-un cadru elegant unde clasicul se imbina cu modernismul. In restaurantul de la parter de 200 locuri precum si in cel de la etaj de 300 locuri pot fi organizate evenimente ca: nunti, botezuri, aniversari, petreceri si evenimente corporate, team building, seminarii, conferinte de presa, lansari de produse si servicii, cocktailuri.
Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti): - un copil cu varsta pana la 2 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar - un copil intre 2 - 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita micul dejun, 23 de lei / noapte. In apartament pot fi cazati 2 copii (cu varste pana la 12 ani) in aceeasi camera cu parintii, cu gratuitate la cazare si mic dejun.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - sala are o capacitate de 40 de locuri si este dotata cu: sonorizare, flipchart, ecran de proiectie si videoproiector. Hotelul dispune si de 2 saloane de evenimente cu capacitate 300 si 200 locuri.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.