Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RAMADA PLAZA


Descriere

Ramada Plaza este un hotel nou si foarte modern, care va ofera confort deosebit, deplina siguranta si cele mai bune servicii de ospitalitate.
Ramada Plaza Craiova reprezinta destinatia-cheie pentru calatoriile de business si de leisure din Craiova si din regiune.
Veti beneficia de conditii de cazare luxoase, de o gastronomie excelenta si de un centru SPA superb, ce va fi inaugurat in primavara anului 2016. Toate completate de infrastructura ultramoderna pentru organizarea de evenimente.

Localizare
Amplasat strategic, in proximitatea celei mai importante intersectii a orasului si la o distanta mica fata de gara principala si de aeroport, Ramada Plaza Craiova este extrem de usor accesibil pentru calatorii de business.
Aflat chiar in centrul orasului, Ramada Plaza Craiova este unul din locurile preferate pentru petrecerea timpului liber.

Distante
- 2 km distanta de Gara Craiova
- 500 m distanta de centru

Facilitati
In concordanta cu standardele ridicate de calitate ale Ramada Worldwide si tinand cont de traditionala ospitalitate romaneasca, Restaurantul Ellipse va ofera o varietate de preparate din bucataria locala si internationala.
Focus Bar, situat la parterul hotelului, in imediata apropiere a Restaurantului Ellipse, este locul ideal pentru a-ti savura cafeaua in fiecare dimineata, sa te pui la curent cu stirile sau sa iti intalnesti partenerii de afaceri si prietenii.
Cele 5 sali de evenimente au o capacitate de pana la 664 persoane si prezinta servicii si facilitati integrate: echipamente audio-video de ultima generatie, posibilitate de 100% blackout, aer conditionat cu reglaj individual, scenarii multiple de reglaj al luminii si variante flexibile de configurare si decorare a spatiului.

Camere
Hotelul are un total de 162 de camere.

Tipuri camera
Camera Standard:
Camera standard este compromisul perfect pentru un calator de afaceri in cautarea a 23 mp de modernitate, acces la internet Wi Fi, TV LCD, selectie de ceaiurisi cafea, mini bar si seif.
Camera Superior:
Proiectata pentru un client exigent atent la confort, dar, de asemenea, practic sidinamic, camera standard este compromisul perfect pentru un calator de afaceri in cautarea a 29 mp de modernitate, acces la internet Wi Fi, TV LCD, selectie de ceaiurisi cafea, mini bar si seif.
Camera Executive:
Toate camerele de acest tip sunt dotate cu zona de living.
Oaspetii pot alege sa se bucure de camere cu vedere a orasului sau se pot relaxa prin solicitarea unei camere cu vedere la gradina interioara.
Apartament:
Apartamentele au suprafete peste 33 m, 2 camere, living si dormitor separate de usi , 2 LCD TV, zona de lucru cu canapea, scaun ergonomic, 2 prize, 2 sloturi de conexiune la internet RJ45, Ramada bed 200 cm x 200 cm super king size, aparat de cafea/ ceai, minibar, seif de marimea unui laptop, 2 bai
Apartment Executive:
Apartamentul Executive are suprafata de 67 m, 2 intrari, butler service la cerere, 2 camere, living si, dormitor separate de usi, chicineta, zona de luat masa, zona de lucru, 2 LCD 50 inch, 2 bai

Dotari camere
Toate camerele beneficiaza de internet wireless gratuit, room service si acces complet la SPA si la centrul de fitness.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.