Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MINOS AMBASSADOR ALL SUITES & SPA Adults only 16+


Descriere

Minos Ambassador 5* este un hotel pentru adulți (peste 16 ani), care se deschide în 2020. Este un hotel care ofera servicii si facilitati de inalta calitate satisfacand astfel cei mai pretentiosi clienti. Hotelul se afla la 2 minute de mers pe jos de frumoasa plajă cu nisip din Rethymno si la o scurtă plimbare de atracțiile turistice și centrul istoric al orașului.

Localizare

Situat convenabil in orasul Rethymno, la doar 2 minute de mers pe jos de frumoasele plaje cu nisip si la o scurta plimbare de centrul istoric, Minos Ambassador All Suites & SPA ofera combinatia perfecta de relaxare, explorare si petrecere a timpului liber.

Facilitati Hotel

Restaurantul Elia este situat la ultimul etaj al hotelului, restaurantul are bucataria deschisa si serveste o gama larga de mancaruri mediteraneene, locale si internationale, inclusiv mancaruri vegetariene. Restaurantul Elia ofera un bufet complet de cina cu optiuni a la carte (carne, peste si optiuni vegetariene). Thalassa Pool bar & restaurant este amplasat langa piscina de pe acoperis, si serveste mese usoare, salate, inghetate si o gama variata de bauturi. Centrul spa are o piscina interioara mare incalzita cu hidromasaj, hamam, sauna, sala de masaj, sala de tratament facial si corporal, sala de sport, salon de coafura si salon de unghii. Unitatea de cazare ofera o receptie deschisa nonstop, room service si schimb valutar pentru oaspeti.

Facilitati camere

Minos Ambassador Suite surprinde esenta luxului si a confortului. Tonurile pamantii, mobilierul din lemn, elementele boho si facilitatile de lux creeaza relaxarea suprema si ospitalitate de prima clasa. Toate suitele sunt spatioase, cu multa lumina naturala, bai moderne si balcoane private mobilate. Camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, birou, TV cu ecran plat, baie privata, lenjerie de pat, prosoape, seif, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, pachet de bun venit cu vin si apa, halate de baie si papuci de casa.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.minosambassador.gr/) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie