Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MINOS MARE ROYAL


Descriere

Descriere HOTEL MINOS MARE ROYAL:
Resortul reprezinta destinatia perfecta pentru o vacanta reconfortanta intr-o atmosfera intima, oferind servicii impecabile oaspetilor sai.
Tip masa: demipensiune (mic dejun si cina) si optional pensiune completa
Localizare HOTEL MINOS MARE ROYAL:
Hotelul este situat pe o plaja din zona Platanias (Rethymno), la 150 m de statia de autobuz, 800 m de centrul statiunii Platanias, 5 km de Rethymno si 85 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja:
HOTEL MINOS MARE ROYAL este situat pe o plaja vasta de nisip premiata cu Blue Flag. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.
Dotari camere:
La HOTEL MINOS MARE ROYAL simplitatea si eleganta se imbina armonios, acest aspect reflectandu-se si in design-ul camerelor. Dotarile standard includ facilitati si accesorii moderne ca: telefon, seif, televizor LCD, DVD player, acces internet, CD/MP3 player, mini bar, facilitati pentru pregatirea ceaiului/cafelei, papuci, halat, uscator de par, cantar, balcon/terasa.
Facilitati HOTEL MINOS MARE ROYAL:
Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant bufet, un restaurant a la carte cu specific mediteranean, bar la piscina, snack bar, piscina cu sezlonguri si umbrele (gratuite), program de animatie (gimnastica de inviorare, aerobic, jocuri pe plaja, seri cretane), mini market, biliard, tenis de masa, acces internet, volei pe plaja, centru spa cu piscina interioara, sauna, centru fitness, saloane de masaj, tratamente spa.
Facilitati copii HOTEL MINOS MARE ROYAL: loc de joaca, piscina, patuturi bebelusi (la cerere), babysitting (contra cost).
Alte informatii:
-animalele de companie nu sunt permise;
-in restaurante tinuta este obligatorie;
-in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare al restaurantelor si barurilor se poate modifica;
-hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
-Check-in la 14:00 // check-out la 12:00
Clasificare agentie: 5*
Web site: www.minosmare.gr

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.