Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantis Beach


Descriere

Hotel localizat in partea de nord a insulei, intr-o zona plina de istorie si cultura, pe cea mai frumoasa plaja din zona de nord, in zona Perivolta din Rethymno, o locatie mult mai linistita.
Plaja este premiata cu Steagul albastru si are o lungime de 14km.

Distante: la hotel se poate ajunge foarte usor cu masina dar si cu transportul in comun, aeroporul Heraklion se afla la 85 km distanta, Aeroportul Chania la 65 km, centrul vechi Rethymno se afla la 20 minute mers pe jos.

Facilitati hotel: construit in stil classic cu o cladire principala si alte 6 cladiri mai mici, cu 2 etaj, acestea fiind grupate in jurul piscinii. Hotelul a fost renovat in 2008.2009 si 2014/2015.Servicii: asistenta receptie 24 ore, internet corner, babay sitting, seif la receptie contra unui cost suplimentar, servicii petru persoanele cu mobilitate redusa, piscina de 17mp piscina pentru copii, bar in hol si la piscina, sala conferinte, SPA cu sauna si sala fitness, activitati sportive, animatie, jocuri precum billiard, ping pong, la piscina sezlongurile si umbrella sunt gratuite. O data pe saptamana se organizeaza seara Cretana fie la restaurantul Knossos fie la restaurantrul Captains House de la piscina.


Dotari camere:hotelul dispune de 20camere in cladirea principal si 70 camere in bungalow-urile grupate in jurul cladirii pincipale,fiecare camera este mobilata intr-un stil modern si pot avea vedere fie la mare fie la gradina sau piscina, cu balcon, baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, internet wi fi, TV satellite, frigider, aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.