Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Minos Beach Art

   Agios Nikolaos, Grecia


Descriere

Descriere HOTEL MINOS BEACH ART:
Un resort de lux amplasat pe malul marii intr-un cadru linistit, inconjurat de gradini cu flori multicolore, renumit pentru serviciile excelente. Minos Beach este considerat unul dintre cele mai bune hoteluri din Creta, fiind membru al The Small Luxury Hotels si detinand certificatul pentru calitatea preparatelor culinare HACCP.
Tip masa: mic dejun si optional demipensiune sau pensiune completa
Localizare HOTEL MINOS BEACH ART:
Hotelul este situat pe plaja, la doar 1 km de orasul Agios Nikolaos si 65 km de aeroportul din Heraklion. In fata hotelului exista o staeeie de autobuz cu linii directe catre Elounda eai Agios Nikolaos.
Plaja:
Hotelul are acces la doua plaje: una de nisip si una mixta cu nisip si pietricele. Fiecare plaja are 50 m lungime. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.
Dotari camere:
HOTEL MINOS BEACH ART are diverse tipuri de spaeeii de cazare, de la camere duble si suite la vile exclusiviste. Camerele sunt luminoase, au un design modern si sunt dotate cu aer conditionat, telefon, televizor, mini-bar, uscator de par, seif, facilitati pentru pregatirea ceaiului / cafelei, acces internet WiFi gratuit, balcon sau terasa . In vile si bungalurile superioare exista in plus un CD player iar in vile un DVD Home Cinema. Tipuri de spatii de cazare: 3 Executive Villas, 3 vile cu piscina privata, junior suites, 110 de bungalouri eai o cladire principal cu 10 camere si 2 apartamente.
Facilitati HOTEL MINOS BEACH ART:
Restaurante si baruri: Bacchus restaurant pentru mic dejun si cina , Ambrosia restaurant pentru cina, disponibil doar pentru camerele superioare si vile, La Bouillabaisse restaurant gourmet a la carte cu vedere la mare, deschis pentru cina, Terpsis taverna cretana pentru servirea pranzului, Dionyssos cocktail bar, Ibiscus bar pentru bauturi si inghetate, Pure Lounge Bar situat pe plaja.
Sport si recreere: piscina exterioara incalzita (26oC, adancime 1.05 m 1.50 m), centru fitness, centru spa Ananea by Aegeo Spas (masaj, tratamente si terapii alternative), sporturi acvatice (schi nautic, scufundari), teren de tenis, tenis de masa, biliard, seri tematice.
Alte facilitati si servicii: acces internet WiFi gratuit in zonele publice, magazine, biblioteca, schimb valutar.
Alte informatii:
-animalele de companie sunt permise; Hotelul accepta catei sub 5 kg doar in zona bungalourilor. Accesul este interzis in zonele publice si pe plaja.
-check in la 14:00 // check out la 12:00;
-in restaurante tinuta este obligatorie;
-in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare al restaurantelor si barurilor se poate modifica;
-hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificare agentie: 5*
Web site: www.minosbeach.com

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.