Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB DUNAREA


Descriere

Complexul hotelier Club Dunarea 3* este amplasat in cadrul statiunii Eforie Nord la aproximativ 850m distanta de plaja privata reprezentand cadrul ideal pentru petrecerea concediului familiilor cu copii.


Localizare: Complexul hotelier Club Dunarea 3* este situat in partea de sud a statiunii, in apropierea garii si la aproximativ 1 km fata de plaja. Pentru confortul turistilor sai, Hotel Dunarea asigura, cu microbuze proprii, transport gratuit pana la plaja si inapoi. Intins pe o suprafata mare de teren, de aproximativ 20.000 mp, Complex Dunarea ofera oaspetilor sai un loc de odihna si relaxare inconjurat de copaci, brazi, flori si gazon.

Descriere si dotari generale: Cazarea se face in 23 vile renovate in anul 2009, totalizand un numar de 305 de camere duble si apartamente. Pe langa spatiile de cazare, Complex Dunarea Eforie Nord pune la dispozitia turistilor un restaurant cu autoservire, terasa in aer liber, piscina pentru adulti si copii, mai multe locuri de joaca, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, baruri. Turistii care achizitioneaza vacante cu demipensiune sau pensiune completa beneficieaza de sezlong gratuit pe plaja privata a hotelului.
Pentru copii, Hotel Dunarea organizeaza zilnic diverse activitati: cursuri de inot in piscina, gimnastica de inviorare pe plaja, cursuri de teatru, poezie, desen si dans, concursuri cu premii, animatie cu personaje din basme, vizionare de desene-animate si filme pentru copii, karaoke, discoteca. De asemenea, este disponibil si serviciu de babysitting.

Descriere camere: Complexul Club Dunarea pune la dispozitia turistilor un total de 305 spatii de cazare modern mobilate, astfel: 267 camere duble standard si triple, 30 camere duble superioare, 8 apartamente. Camerele sunt dotate cu miniracitor, uscator de par, balcon sau terasa, aer conidtionat, tv.
Cladirile complexului sunt alcatuite din P+1E si P+2E. Fiecare spatiu de cazare detine un balcon sau terasa, grup sanitar propriu, pardoseala cu gresie, mobilier nou, televizor, telefon, aer conditionat, minibar.

- camera dubla standard (pat matrimonial sau 2 paturi twin). Capacitatea maxima de cazare a acestui tip de camera este de 2 adulti si 2 copii.
- camera tripla (pat matrimonial si pat twin). Capacitatea maxima de cazare a acestui tip de camera este de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil.
- camera dubla superioara (pat matrimonial) - pozitionate la parter - Capacitatea maxima de cazare a acestui tip de camera este de 2 adulti si 2 copii.
- apartament (pat matrimonial si canapea extensibila) - pozitionate la parter - Acestea detin un grup sanitar propriu mai spatios, fiind dotate cu cada Jacuzzi si dus.Capacitatea maxima de cazare a acestui tip de camera este de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si un copil sub 12 ani.

Servicii de masa: Masa se serveste in cadrul restaurului propriu sub forma de bufet suedez pentru micul dejun, iar pentru pranz si cina sub forma de autoservire card valoric.
Program restaurant: mic dejun: 07:30 - 10:00, linie autoservire: 12:30 - 21.30.
Program bar piscina: 09:00 - 20:00
Program bar restaurant: 08:00 - 21:30
Program bar plaja: 09:00 - 18:00In perioada 01.06-29.06 respectiv 01.09-10.09, valoarea fisei cont pt demipensiune este 40 lei/zi/adult, pensiune completa 80 lei/zi/adult, iar in perioada 30.06-31.08 demipensiunea este 50 lei/zi/adult, pensiune completa 100 lei/zi/ adult.

Restaurantul Dunarea este recent modernizat, avand o capacitate maxima de 600 locuri, oferind clientilor o varietate a preparatelor culinare traditionale romanesti, dar si cele de productie internationala, modul de servire al mesei este card valoric (bonuri valorice).
De asemenea acesta detine si o linie de autoservire pentru servirea meselor din cadrul sejurului, dar si un bar.

Observatii: Accesul cu animalele de companie in cadrul unitatii de cazare este interzis.

Clientii sunt obligati sa poarte in incinta complexului bratarilor de identificare oferite de catre receptie.



Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.