Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coral

   Eforie Nord, Romania


Descriere

Hotelul CORAL *** a fost construit in anul 2009.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj Număr total camere: 68 Duble: 62 - dintre care 4 camere cu doua paturi si 58 camere cu pat matrimonial.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile (70 locuri), loc de joaca pentru copii, parter si 7 nivele, lift, terasa.
Servicii masa:
micul dejun se acorda in salonul de mic dejun al hotelului, in sistem meniu fix. Pranzul si cina se servesc la restaurantul Union, categoria 3 stele, in sistem bonuri valorice. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 20.00 Lei/ zi/ persoana Pranz = 45.00 Lei/ zi/ persoana Cina = 45.00 Lei/ zi/ persoana. Servicii masa copii (optionale): - copiii 0- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat si achita 50% din valoarea micului dejun. Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult. - un copil cu varsta peste 12 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat si mic dejun integral. Intr-o camera dubla se accepta maxim un pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.