Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Pasha se afla localizat pe faleza statiunii Eforie Nord, in apropierea complexului Belona.Animalele de companie nu sunt acceptate.
A fost inaugurat in 2021, dispune de 96 camere duble, duble deluxe cu pat matrimonial sau twin, triple si studiouri spatioase.

Hotelul pune la dispozitia turistilor: parcare, apa calda permanent, internet wireless gratuit, terasa, camera pentru bagaje, seif la receptie, restaurant si bar.


Hotelul dispune de un salon pentru mic dejun, iar pentru celelalte mese turistii pot opta pentru restaurantele si terasele din imediata vecinatate, care ofera numeroase meniuri din bucataria romaneasca si internationala.


Camerele sunt spatioase, mobilate modern cu dotari de actualitate si multiple facilitati. Jumatate dintre camere au vederea frontala la mare, jumatate catre statiune, dispun de balcoane largi si un grad marit de confort. Sunt dotate cu grup sanitar propriu, baie cu cabina de dus, aer conditionat, tv, uscator de par, camerele au balcon si frigider in
camera.


Facilitati copii:
In camera cu doi adulti:
- 1 copil de la 0 - 3.99 ani beneficiaza de gratuitate. Pentru al doilea copil se achita 69 lei/zi cazare cu mic dejun
- 1 copil de 4 - 11.99 ani achita 104 lei/zi cazare cu mic dejun
- 1 copil de 12 - 18 ani achita 150 lei/zi cazare cu mic dejun
Nu dispune de paturi suplimentare.


Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.