Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VALUL MAGIC CM


Descriere

Hotel Valul Magic 3* Eforie Nord este amplasat in zona central-sudica a statiunii, la o distanta de aproximativ 350 de metri de plaja, in apropierea Hotelului Europa si la aproximativ 100 m de gara.

Unitatea de cazare a fost complet renovata si va ofera 52 de camere duble, 4 garsoniere si 2 apartamente. Pe langa facilitatile de cazare, hotel va sta la dispozitie cu un restaurant cu terasa generoasa unde puteti servi o gama variata de preparate culinare.

Dotari camere:
Camerele duble: minibar, frigider, aer conditionat, TV LED cu cablu, plasa de tantari, bai proprii - cabina de dus, balcoane cu mobilier. Suprafata 13mp.
Camerele duble deluxe: sunt mai spatioase, au aceleasi dotari ca si camera dubla standard, baie dotata cu cada. Suprafata 20mp.
Apartamentele sunt formate din dormitor si living cu canapea extensibila, TV in fiecare camera, fierbator, 1 baie. Camerele sunt despartite prin usa. Apartamentele sunt situate pe etajele 1 si 2. Surpafata 44 mp.

Servicii masa: micul dejun se serveste sub forma de bufet suedez la Beraria Magica, iar pranzul si cina sunt sub forma de bonuri valorice la Beraria Magica, Belvedere, Lebada. Pranzul si cina pot fi servite atat la Beraria Magica, la restaurantul Belvedere, cat si la autoservirea Lebada, in sistem de bonuri valorice de masa.

Facilitati copii in camera dubla, cazati cu 2 adulti:
- 2 adulti si 1 sau 2 copii 0-4.99 ani beneficiza de gratuitate la cazare si mic dejun.
- 2 adulti si 1 copil 5-9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimenatar, dar achita pentru mic dejun pret redus
- 1 copil 10-13.99 ani, copilul achita 30% din valoarea unui loc de cazare, fara pat suplimentar si mic dejun
- 1 copil 14-17.99- copilul achita 80 % din tariful unui loc si beneficiaza de pat suplimentar;
- al 3-lea adult achita 30% din valoarea unui loc de cazare, fara pat suplimentar si mic dejun. Daca se doreste pat suplimentar se achita 80% valoarea unui loc de cazare.

Apartamentul include cazare si masa pentru 2persoane, persoanele extra (adulti/copii)achita servicii de masa conform varstei.

Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti si 2 copii 0-13.99 sau 3 adulti.
Capacitate maxima apartament: 5 adulti.

Se accepta animale de companie de talie mica, contra unei taxe de 25 lei/zi, care se achita la receptie.

Va informam ca incepand cu sezonul 2022, in orasul Eforie, se va achita la receptia hotelului o taxa de statiune in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform Hotararii Consiliului Local Eforie. Copiii pana la 14 ani sau persoanele cu dizabilitati nu vor achita aceasta taxa.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.