Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Venus

   Eforie Nord, Romania


Descriere


Descriere
Descriere generala
Amplasat pe promenada de pe malul Marii Negre din Eforie Nord, acest hotel are restaurant propriu. Toate camerele Hotelului Venus au balcon, baie privata cu dus si o zona de relaxare.
Centrul statiunii Eforie Nord este la 200 de metri. Acest complex spa este renumit pentru impachetarile cu namol din Lacul Techirghiol. De asemenea, oaspetii pot vizita teatrul de vara situat la 150 de metri.
Gara din Eforie Nord este la 1 km, iar Constanta, cel mai apropiat oras, este la 12 km de Hotelul Venus. Aeroportul International Mihail Kogalniceanu este la 40 km.
Localizare
Hotelul Venus este situat pe faleza, la 50 m de plaja in zona nordica a statiunii, in apropierea Hotelului Steaua de Mare. Dispus paralel cu tarmul marii, jumatate din camere au vedere la mare si cealalta jumatate vedere la statiune.
Distante
- 1 km de Gara Eforie Nord;
- 12 km de Constanta
- 14 km de Aeroportul Mihail Kogalniceanu


Puncte de interes
- Lacul Techirghiol


Atu-uri hotel
- pozitionarea hotelului pe faleza
- distanta mica pana la plaja

Facilitati
Hotelul dispune de un restaurant si de un bar.
Camere
Dispus paralel cu tarmul marii, jumatate din camere au vedere la mare si cealalta jumatate vedere la statiune. Hotelul este structurat astfel: parter + 3 etaje, 115 camere duble.

Tipuri camera
Double Standard Room


Dotari camera
Camerele din Hotel Venus Eforie Nord sunt prevazute cu baie proprie cu dus, televizor, televiziune prin cablu si pardoseala acoperita de covoare. O parte dintre camerele hotelului sunt prevazute cu balcon. Turistii care doresca frigider in camera il pot inchiria de la receptie contra unei sume care se achita pe loc, in limita disponibilitatii.
Facilitati copii:
Camera dubla:

- Copiii de la 0 la 2,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa. Camera dubla aaa 2 adulti +1 sau 2 copii
- copiii de la 3 la 6,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult, fara acordare de pat suplimentar.
- copiii de la 7 la 11,99 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult, cu acordare de pat suplimentar.
- copiii de la 12 la 17,99 ani achita 70% din tariful de cazare al adultului si 100% din valoarea mesei, cu acordare de pat suplimentar.


Apartament: 2 adulti + 1 sau 2 copii sau

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.