Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Capitol

   Eforie Sud, Romania


Descriere

Descriere camere:
Număr total camere: 112 Duble: 112 - Camere cu doua paturi. Dotari camere: TV, baie cu dus, balcon -numai la o parte din camere.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -228 locuri. Se ofera gratuit un acces la Bai Reci (pentru sejururi de minim 5 nopti).
Locatie:
Hotelul este situat la 50 m de plaja, 1 km de centrul statiunii si gara. Plaja: cu nisip fin si intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in unitatea restaurant Capitol, categoria 2 stele, micul dejun in sistem a la carte, pranzul si cina in sistem a la carte-fisa cont. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 20.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 27.00 Lei / zi / persoana; Cina = 27.00 Lei / zi / persoana. Servicii masa copii (optionale): - copiii 0- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti): In camera dubla se accepta 2 adulti si 2 copii si un singur pat suplimentar. - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. - copiii cu varsta cuprinsa intre 3- 7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult. - copiii cu varsta cuprinsa intre 7- 12 ani neimpliniti achita 50 % din tariful de cazare pentru un adult, cu acordarea unui singur pat suplimentar. - copilul peste 12 ani achita 70% din tariful de cazare pentru un adult cu acordare de pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.