Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gloria

   Eforie Sud, Romania


Descriere

Descriere camere:
Număr total camere: 117 Duble: 117 - Camere cu doua paturi. Dotari camere: TV, baie cu dus, balcon -la o parte din camere.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie, parter si 3 etaje. Servicii: incluse in tarif: informatii turistice, primirea si transmiterea mesajelor, distribuirea corespondentei, trezirea turistilor la cerere, seif, pastrarea bagajelor, pastrarea obiectelor uitate si returnarea lor, distributie pliante, apel in caz de urgenta. Se ofera gratuit un acces la Bai Reci (pentru sejururi de minim 5 nopti).
Locatie:
Hotelul este situat in nordul statiunii la aproximativ 50 m de mare. Plaja: cu nisip fin si intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in unitatea restaurant Capitol, categoria 2 stele, micul dejun in sistem a la carte, pranzul si cina in sistem a la carte-fisa cont. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 20.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 27.00 Lei / zi / persoana; Cina = 27.00 Lei / zi / persoana. Servicii masa copii (optionale): - copiii 0- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti): In camera dubla se accepta 2 adulti si 2 copii si un singur pat suplimentar. - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. - copiii cu varsta cuprinsa intre 3- 7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult. - copiii cu varsta cuprinsa intre 7- 12 ani neimpliniti achita 50 % din tariful de cazare pentru un adult, cu acordarea unui singur pat suplimentar. - copilul peste 12 ani achita 70% din tariful de cazare pentru un adult cu acordare de pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.