Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILA PARADOX

   Strada Ioan Movila, Nr 25 Eforie Sud, Eforie Sud Vezi locatia pe harta


Descriere

Vila Paradox este pozitionata in centrul statiunii Eforie Sud langa Cazino si parcul de distractii, la 150 m de plaja. Vila Paradox are in dotare 12 camere echipate cu tot ce este nevoie ca dvs sa va puteti bucura de o vacanta placuta si relaxanta. De asemenea, pune la dispozitie locuri de parcare gratuite. Locatia este amplasata in inima statiunii, avand in apropiere multe restaurante, terase si magazine.

Descriere camere:
Pune la dispozitie camere duble si camere triple dotate cu frigider, televizor, internet Wi-Fi gratuit, baie proprie si balcon.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul sau pe tersa din incinta Vilei Paradox, in sistem a la carte cu bonuri valorice. Terasa Paradox este amplasata la 50 metri de faleza din Eforie Sud si ofera cea mai proaspata si diversificata mancare din statiune la preturi accesibile. Terasa Paradox este renumita pentru pizza si papanasii deliciosi.
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic dejun = 25.00 lei / zi / persoana;
Pranz = 35.00 lei / zi / persoana;
Cina = 30.00 lei / zi / persoana;

Servicii masa copii:
- copiii 0- 14 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult;
- copiii peste 14 ani 100% tarif adult.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti)- maxim 2 copii in camera dubla:
- se accepta maxim 2 copii in camera cu parintii. Primul copil cu varsta mai mica de 10 ani neimpliniti va beneficia de gratuitate la cazare in camera parintilor, fara pat suplimentar. Al doilea copil cu varsta mai mica de 10 ani neimpliniti va achita pat suplimentar- 22.00 lei/zi/copil
- 1 copil 10-14 neimpliniti ani va achita pat suplimentar- 22.00 lei/zi/copil
- copiii de peste 14 ani platesc tariful intreg.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Bathroom
Private bathroom
Free wireless internet
Fridge
Balcony
Free parking
Minibar

Locatie