Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cascais Miragem

   Cascais, Portugalia


Descriere


Descriere HOTEL CASCAIS MIRAGEM
Hotelul Cascais Miragem de 5 stele ofera servicii de inalta clasa intr-un cadru perfect pentru destindere si relaxare.
Tip masa:
Mic dejun / demipensiune
Localizare HOTEL CASCAIS MIRAGEM:
Hotelul Cascais Miragem se afla pe plaja, la 5 minute de mers de centrul statiunii Cascais si la 300 metri de Gara Monte Estoril. Aeroportul Lisabona este la 25 de minute cu masina.
Dotari camere:
Camerele Hotelului Cascais Miragem au ferestre din podea pana in tavan. Fiecare camera are o baie de marmura dotata cu halat si articole de toaleta de lux, televizor, minibar, telefon, seif.
Facilitati HOTEL CASCAIS MIRAGEM:
Acest hotel de 5 stele are o piscină infinită in aer liber, cu vedere la Oceanul Atlantic. De asemenea, oaspetii au la dispozitie un bar cu muzică de pian live, mese in aer liber eai un vast centru SPA. Centrul SPA de zi oferă masaje cu aromaterapie in camere de tratament cu vedere la ocean. Oaspetii au acces gratuit la Holmes Place Health Club, care ofera cursuri de fitness, o sala de gimnastica si o piscina interioara. Oaspetii pot savura preparate traditionale portugheze la restaurantul Gourmet, care are vedere la portul de agrement din Cascais. Hotelul Cascais Miragem are, de asemenea, un restaurant international tip bufet si un bar la piscina.
Web: www.cascaismirage.com

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.