Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Apart Clube do Lago (TS)


Descriere

Localizare: hotelul are o asezare linistita fiind pe o colina in eleganta statiune Estoril. La 10 minute de mers pe jos de hotel se afla gara Monte Estoril de unde puteti ajunge cu trenul la Lisabona. Orasul Cascais este la 2 km distanta, iar oraul Sintra, protejat de UNESCO, este la 11 km distanta. Pentru o vacanta mai activa este disponibil un teren de tenis, iar iubitorii de cultura pot vizita Muzeul Regional Portughez al Muzicii, aflat la 2 minute de mers pe jos.

Caracteristici hotel: hotelul oferta o piscina in aer liber, amplasata in gradini luxuriante si un centru spa cu piscina interioara si sauna, un centru fitness (acces gratuit), cada cu hidromasaj. Pentru cei ce doresc sa inchirieze masina hotelul are parcare private. Ultima renovare a hotelului a fost facuta in 2011. Hotelul oferta wi-fi gratuit, snack bar la piscina, bar si lobby bar, restaurant.

Camerele sunt spatioase si au o chicineta bine utilata (plita electrica, microunde, aparat pentru cafea, frigider). De asemenea camerele au o zona de living cu masa. In camere exista: seif, televizor, telefon, aer conditionat, baie, balcon.

Pagina internet: www.hotelclubedolago.com/lago/index.html

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.