Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Facilitati

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 218 hoteluri

Sithonia, Grecia

LocalizareLa 3 km de Nikitiinconjurat de pini dar cu iesire la plaja hotelul beneficiaza de o pozitie excelenta ce satisface dorinta de relaxare intr-o oaza de liniste a oaspetilor care-l viziteazaDotari camereCele 80 de camere ale hotelului denota o . . .

Kassandra

WEBSITE httpswwwport-marina-hotelcom LOCALIZARE Hotelul Port Marina este situat la 350 de metri de plaja intr-o zona linistitaintre Pefkohori si Paliouri . . .

Kassandra

LOCALIZARE situat la 400 de metri de centrul statiunii la 700 de metri de plaja si la 100 de kilometri de aeroportul Macedonia din Salonic . . .

Kassandra

WEBSITE httpswwwflegrahotelscom LOCALIZARE Hotelul Flegra Palace este situat in PefkohoriHalkidiki la o distanta de 150 de metri de plaja . . .

Kassandra

Situat la 600 de metri de plaja si la 90 de kilometri de SalonicWEBSITE httpwwwhotel-palladiumgren LOCALIZARE Situat la 600 de metri de plaja si la 90 de kilometri de Salonic . . .

Kassandra

WEBSITE httpwwwimperial-hotelgren LOCALIZARE Hotelul Imperial este situat in centrul localitatii Nea Skioni Halikidikila 50 de metri de plaja . . .

Kassandra

WEBSITE httpswwwapolamare-hotelcom LOCALIZARE Hotelul Elinotel Apolamare se afla chiar pe plaja din ChaniotiHalkidiki intr-o locatie privilegiata de 4 stele . . .

Kassandra

LOCALIZARE Hotelul Kappa este situat in satul Paliourila 3 minute pe jos fata de plaja WEBSITE httpswwwkapparesortcom . . .

Sithonia

WEBSITE httpswwwacrotelgrathena-pallas-villageservices LOCALIZARE Hotelul este localizat in NikitiSithonia la doar 30 de metri fata de plaja . . .

Kassandra

Hotelul Elinotel Polis este situat in centrul statiunii Hanioti la 200 de metri de plaja Kassandria cel mai important oras al zonei este situat la 20 de kilometriWEBSITE httppolis-hotelcom LOCALIZARE Hotelul Elinotel Polis este localizat in cent . . .

Sithonia

Situat la 400 de metri de plajaLOCALIZARE Situat la 400 de metri de plaja WEBSITE httpswwwacrotelgrhotellily-ann-village . . .

Athos

WEBSITE httpsalexandroshotelhalkidiki LOCALIZARE Amplasat in zona Tripiti pe bratul Athos in apropiere de Ouranopolis si Muntele Athos . . .

Kassandra

WEBSITE httpwwwbelohorizontegr LOCALIZARE Hotelul Belo Horizonte este localizat in statiunea Fourka Halkidikiiar distanta fata de plaja este de circa 100 de metri . . .

Kassandra

Situat in centrul satului traditional Afitos la 45 de minute 70 de kilometri de Aeroportul Macedonia si la 55 de minute 80 de kilometri de centrul orasului SalonicLOCALIZARE Este situat in centrul localitatii Afitosiar cea mai apropiata plaja este . . .

Kassandra

WEBSITE httpkassandrabayeu LOCALIZARE Hotelul Kassandra Bay este sitiuat in statiunea KriopigiHalkidiki la 500 de metri distanta fata de plaja . . .