Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRINCESS OF KOS

Descriere

Camere family sunt alocate doar pentru minim 2 adulti + 2 copii.

Baby cot: 20 EUR/saptamana

Descriere: Resortul este construit in stilul arhitectonic specific bazinului Marii Egee in alb si albastru si este inconjurat de gradini de palmieri si flori. Este ideal pentru o vacanta relaxanta la malul marii.

Localizare: pe o frumoasa plaja de nisip din nordul insulei in apropierea localitatii Mastichari, la 8 km de aeroport si 18 km de orasul Kos.

Dotari camere: Camerele au un decor clasic cu influente traditionale si dispun de telefon, balcon/terasa, televizor, frigider, aer conditionat, patut copii (~20 EUR/saptamana). Camerele rezervate pentru 2 adulti + 2 copii au pat supraetajat pentru copii. Studiourile au mini bucatarie utilata.

Facilitati hotel: Cele 2 restaurante ale hotelului servesc micul dejun, pranzul si cina în stil bufet. De asemenea, puteti savura o serie de bauturi la barul de pe plaja sau la cele 2 baruri de la piscina. Resortul ofera 4 piscine (2 dintre acestea pentru copii), Jacuzzi, sauna, centru fitness, tenis de masa, 4 terenuri de tenis, sah in aer liber, loc de joaca pentru copii, mini market, magazin de suveniruri, mini club, amfiteatru in aer liber, acces internet, echipa de animatie. Pe plaja: wind surfing, hidrobiciclete, canoe, volei.

Categoria oficiala in Grecia: 4*

Tip masa: all inclusive

Web site: www.princessofkos.com

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.